0887 078927 / 0888 604845 darita.ds@gmail.com
Арт рожден ден в студио Дарита

Търсите нещо различно от традиционните шумни детски парти-клубове с готова храна и еднотипни аниматорски забавления?

Творческо студио Дарита Ви предлага алтернатива – да оставите децата сами да изработят тортата и сандвичите на рожденика, като развихрят кулинарната си фантазия и пуснат творческата си енергия в действие!

Освен с храна, при нас децата ще творят още с хартия и с глина, ще рисуват и ще декорират, като по този начин всеки може да изработи нещо уникално, което да подари на рожденика или да запази за спомен от рождения ден за себе си!
И всичко това без ни най-малко да липсва приятна творческа атмосфера, хубава музика, вкусна почерпка и много забавление!

Арт рождените дни са подходящи за деца от 5 до 12 години.

УСЛОВИЯ ЗА ПРОВЕЖДАНЕ НА РОЖДЕН ДЕН в Творческо студио Дарита

НИЕ ВИ ПРЕДОСТАВЯМЕ зала за творчество и кулинарни експерименти, която е на Ваше разположение за два астрономически часа, с опция за още един.

През целия престой на децата в студиото, за тях ще се грижат един или двама професионални учители по рисуване и един помощник.

Имате възможност за избор между 8 различни творчески задачи, материалите за които са напълно осигурени от студиото.

Получавате ръчно изработени покани, според броя на децата, които възнамерявате да поканите.

Получавате фотографско заснемане на рождения ден. Снимките от което може да получите по имейл или  да свалите от ФБ страницата на студиото, само, ако предварително сте дали Вашето съгласие, те да бъдат публикувани.

ВИЕ ОСИГУРЯВАТЕ ПРОДУКТИТЕ, от които децата изработват двете основни кулинарни задачи – тортата на рожденика и сандвичи-портрети на рожденика.

Основните продукти, които трябва да осигурите за тортата са: готови блатове – 1 пакет /блатовете трябва да са с диаметър около 25 см, за да стане торта от 16 парчета/, заквасена сметана – 2 бр. от 400 мл, пудра захар – 2 чаши, плодове, ядки и шоколад за поръсване по избор. Основните продукти, които трябва да осигурите за сандвичите са: нарязан хляб, от който децата оформят лице, масло или топено сирене за намазване, салам, кашкавал, кисели или пресни краставички, червени и зелени чушки, моркови, зелена къдрава салата, маслини и др., от които децата оформят портрета на рожденика.

– Допълнително ще са необходими: пластмасови чинии, чаши, вилици, лъжици и салфетки, според броя на децата, които каните, както и свещи за тортата. По Ваш избор и преценка можете да донесете допълнително напитки, бонбони и други неща за почерпка*.

ЦЕНИ:

– Еднократно се заплаща такса от 80 лв. – наем на залата. Тази цена е за фиксирано работно време от два и половина астрономически часа  + половин час, разпределен  по 15 мин., преди и след рождения ден. За подгоновка и изпращане на децата +- 15 мин.

За всяко поканено от вас дете се заплаща такса от 18 лв, при минимален брой 6 поканени деца**. При поканени над 10 деца таксата е 15 лв/дете, като максималният брой деца, които можем да поемем е 14. Рожденика не се брои и не заплаща такса.

Капаро: 100 лв.***

– Студиото няма възможност да поеме родителите на децата! При желание могат да останат само родителите на рожденика!

* За срока на годност и качеството на хранителните продукти, носят отговорност родителите на рожденика! Желателно е всичко да е пакетирано и донесено в оригиналната му опаковка половин час преди началото на рождения ден!

** Минималната сума , която дължите е за 6 деца, независимо от броя на реално дошлите.

*** При отказ капарото не се възстановява. Оставя се минимум една седмица преди уговорените дата и час.

За уговаряне на дата и час, моля обадете се на тел.: 0887 07 89 27 – Захарина Петрова