0887 078927 / 0888 604845 darita.ds@gmail.com

ЦЕНИ И УСЛОВИЯ ЗА ПОСЕЩЕНИЕ В ТВОРЧЕСКО СТУДИО ДАРИТА

 

Творческо студио Дарита работи целогодишно с деца на възраст от 5 до 13 г.  Желаещите да посещават творческите курсове тинейджъри от 14 до 18 г. също са добре дошли! Работим индивидуално и групово, но винаги спрямо интереса и подготовката на курсистите. Основният ни курс започва всяка година на 15 септември и завършва в края на май на следващата година.

ТАКСИ ЗА ОБУЧЕНИE:

За деца и ученици

Седмичните занимания се състоят от два учебни часа и се провеждат всеки ден от понеделник до петък, от 17:30 до 19:00 ч., и в събота от 10:00 до 13:00 ч. За стартирали занимания и сформирани групи трябва да се информирате на посочените в „контакти“ телефони.

Месечната такса при едно посещение седмично е 50 лв., при две – 80 лв. Съботното занимание се състои от четири учебни часа и може да бъде разделено на две занимания.

Еднократно посещение или уъркшоп – 15 лв.

Индивидуален урок от два учебни часа – 25 лв.

Отстъпка за братя и сестри – 10% от общата такса на двете деца.

Месечна такса за курс за подготовка за кандидатстване – 120 лв. или 30 лв/посещение за четири учебни часа.

За възрастни

Студиото предлага различни курсове и индивидуални занимания според нуждите на желаещите.

Месечна такса при едно посещение седмично – 80 лв.

Цена на индивидуално занимание, състоящо се от два учебни часа – 25 лв.

През летните месеци организираме лятна рисувалня за деца при същите ценови условия, но с различен график.

Първият урок винаги е безплатен!

Материалите за работа като глина и хартия се осигуряват от студиото, останалите като темперни и акварелни бои, пастели, моливи, флумастери и др. – от курсистите.

 

 

ЦЕНИ ЗА ДИЗАЙН, ПРЕДПЕЧАТНА ПОДГОТОВКА И ПЕЧАТ В СТУДИО ЗА ГРАФИЧЕН ДИЗАЙН ДАРИТА

Цените за графичен дизайн, предпечатна подготовка и печат не са фиксирани тъй като зависят от множество фактори като сложност и обем на проекта, варианти на изпълнение, време и технически характеристики в много широки граници. Ако желаете, във всеки един момент можем да изготвим за Вас ИНДИВИДУАЛНА ОФЕРТА, като за целта е достатъчно да ни позвъните или да опишете Вашето запитване на имейл darita.ds@gmail.com