0887 078927 / 0888 604845 darita.ds@gmail.com

ЦЕНИ И УСЛОВИЯ ЗА ПОСЕЩЕНИЕ В ТВОРЧЕСКО СТУДИО ДАРИТА

 

Творческо студио Дарита работи целогодишно с деца на възраст от 5 до 13 г.  Желаещите да посещават творческите курсове тинейджъри от 14 до 18 г. също са добре дошли! Работим индивидуално и групово, но винаги спрямо интереса и подготовката на курсистите. Основният ни курс започва всяка година на 15 септември и завършва в края на май на следващата година.

ТАКСИ ЗА ОБУЧЕНИE:

Студиото предлага различни курсове и индивидуални занимания според нуждите на желаещите.

За деца и ученици

Седмичните занимания се състоят от два учебни часа и се провеждат всеки ден от понеделник до петък, от 17:30 до 19:00 ч., и в събота от 10:00 до 13:00 ч. За стартирали занимания и сформирани групи трябва да се информирате на посочените в „контакти“ телефони. Съботното занимание се състои от четири учебни часа и може да бъде разделено на две занимания.
Месечна такса при едно посещение седмично: 60 лв.
Месечна такса при две посещения седмично: 90 лв.
Еднократно посещение или уъркшоп: 20 лв.
Индивидуален урок от два учебни часа: 30 лв.
Отстъпка за братя и сестри – 10% от общата такса на двете деца.
Месечна такса за курс за подготовка за кандидатстване: 150 лв. или 40 лв/посещение за четири учебни часа.

През летните месеци организираме лятна рисувалня за деца при същите ценови условия, но с различен график.

За възрастни

Студиото предлага различни курсове и индивидуални занимания според нуждите на желаещите. Основният курс е по рисуване и включва въведение в композиция, перспектива, светлосянка и работа с цвят.
Месечна такса при едно посещение седмично: 90 лв.
Индивидуално занимание, състоящо се от два учебни часа: 30 лв.

Специализиран курс по калиграфия в кратък вариант: 160 лв. за 4 посещения по два учебни часа. За повече информация за курса, моля изтеглете PDF файла.

Специализиран курс по калиграфия в разширен вариант: 300 лв. за 8 посещения по два учебни часа. За повече информация за курса, моля изтеглете PDF файла.

Забележка: Част от материалите за работа – глина и хартия се осигуряват от студиото; различните видове бои, пастели, моливи, флумастери и др. се осигуряват от курсистите. При записване получавате списък с необходимите материали, които при желание, могат да се съхраняват в студиото. Изключение правят специализираните курсове по калиграфия, за които всички материали се осигуряват от Творческо студио Дарита

За да си създадете впечатление за студиото, да видите на място условията и да вземете информирано решение преди да запишете Вас или Вашето дете, Творческо студио Дарита ви предлага БЕЗПЛАТЕН ПЪРВИ УРОК! Той се състои от едно занимание от два учебни часа с включени материали и става с предварително записване на посочените в „контакти“ телефони.!

 

 

 

ЦЕНИ ЗА ДИЗАЙН, ПРЕДПЕЧАТНА ПОДГОТОВКА И ПЕЧАТ В СТУДИО ЗА ГРАФИЧЕН ДИЗАЙН ДАРИТА

Цените за графичен дизайн, предпечатна подготовка и печат не са фиксирани тъй като зависят от множество фактори като сложност и обем на проекта, варианти на изпълнение, време и технически характеристики в много широки граници. Ако желаете, във всеки един момент можем да изготвим за Вас ИНДИВИДУАЛНА ОФЕРТА, като за целта е достатъчно да ни позвъните или да опишете Вашето запитване на имейл darita.ds@gmail.com