0887 078927 / 0888 604845 darita.ds@gmail.com

КОЛЕДЕН КУЛИНАРЕН УЪРКШОП

КОЛЕДЕН КУЛИНАРЕН УЪРКШОП

Целият месец декември в студиото минава под коледното настроение и тематични арт работилници свързани с Рождество / Коледа и Нова година.

Вече имахме три Коледни работилници. Два с глина, а последната предстои този четвъртък, 22 декември.

Много приятно, творческо и вкусно забавление се получи на Кулинарният ни уъркшоп на който децата много се забавляваха в приготвянето на два вида  вкусни сурови сладки и си направиха био ароматизатори за вкъщи от портокал и карамфил, Под въздействието на ароматния и вкусен коледен чай от ябълки и канела, и веселите коледни творческият ентусиазъм продължи в създаването на уникални артистични картички с калиграфски пера, туш, златна и сребърна бояи колажи с коледни салфетки и декорации за  празничната трапеза с имената на хора от семейството.

Такова приятно, творческо и вкусно забавление в оранжево скоро не е имало. То се случи благодарение на вашия, деца и нашия ентусиазъм.

А поради големият интерес към нашите рецепти, с удоволствие споделяме с всички деца, родители и приятели на Творческо студио Дарита, нашите предложения от коледния ни уъркшоп, като още веднъж пожелаваме на всички светли и усмихнати празници!
Нека освен изпълнени с вкус и аромат, те да бъдат време за споделяне и разбиране на истинската причина да сме заедно на празника – раждането на Спасителя Иисус Христос!

Изпращане на коментар