0887 078927 / 0888 604845 darita.ds@gmail.com

ЦЕНИ И УСЛОВИЯ ЗА ПОСЕЩЕНИЕ В ТВОРЧЕСКО СТУДИО ДАРИТА

Творческо студио Дарита работи целогодишно с деца на възраст от 5 до 13 г.  Желаещите да посещават творческите курсове тинейджъри от 14 до 18 г. също са добре дошли! Работим индивидуално и групово, но винаги спрямо интереса и подготовката на курсистите. Основният ни курс започва всяка година на 15 септември и завършва в края на май на следващата година.

ТАКСИ ЗА ОБУЧЕНИE:

Студиото предлага различни курсове и индивидуални занимания според нуждите на желаещите.

За деца и ученици

Седмичните занимания се състоят от два учебни часа и се провеждат всеки ден от понеделник до петък, от 17:30 до 19:00 ч., и в събота от 10:00 до 13:00 ч. За стартирали занимания и сформирани групи трябва да се информирате на посочените в „контакти“ телефони. Съботното занимание се състои от четири учебни часа и може да бъде разделено на две занимания.

 • Месечна такса при едно посещение седмично: 100 лв.
 • Месечна такса при две посещения седмично: 130 лв. месечна такса за две посещения в седмицата или съботен блок (минимум 8 единични или 4 двойни посещения)
 • Еднократно посещение в група от два учебни часа: 30 лв.
 • Еднократно посещение за съботен блок (4 учебни часа): 50 лв.
 • Индивидуален урок от два учебни часа: 35 лв.

Отстъпка за братя и сестри – 10% от общата такса на двете деца. 

При пропуснати повече от половината занимания за даден месец, имате право на 20 % отстъпка от следващия, и възможност за наваксване в текущия месец.

 • Месечна такса за курс за подготовка за кандидатстване: 200 лв. или 50 лв/посещение за четири учебни часа.

През летните месеци организираме лятна рисувалня за деца при същите ценови условия, но с различен график.

 

За възрастни

Студиото предлага различни Специализиран курс по калиграфия в кратък вариант: 160 лв. за 4 посещения по два учебни часа. За повече информация за курса, моля изтеглете PDF файла.

Специализиран курс по калиграфия в разширен вариант: 300 лв. за 8 посещения по два учебни часа. За повече информация за курса, моля изтеглете PDF файла.

Забележка: Част от материалите за работа – глина и хартия се осигуряват от студиото; различните видове бои, пастели, моливи, флумастери и др. се осигуряват от курсистите. При записване получавате списък с необходимите материали, които при желание, могат да се съхраняват в студиото. Изключение правят специализираните курсове по калиграфия, за които всички материали се осигуряват от Творческо студио Дарита.

За да си създадете впечатление за студиото, да видите на място условията и да вземете информирано решение преди да запишете Вас или Вашето дете, Творческо студио Дарита ви предлага БЕЗПЛАТЕН ПЪРВИ УРОК! Той се състои от едно занимание от два учебни часа с включени материали и става с предварително записване на посочените в „контакти“ телефони!

 

АРТ РОЖДЕН ДЕН В ТВОРЧЕСКО СТУДИО ДАРИТА!

 • При нас можете да отпразнувате рождения ден на Вашето дете като поканите приятелите му на творческа работилница по избрана от Вас тема! Тук децата творят и се забавляват чрез изкуството, като можете да изберете от списък с готови творчески задачи или да предложите нова и уникална тема за празника на Вашето дете!

КАКВО ВИ ПРЕДЛАГАМЕ:

 • Зала за творчество с капацитет до десет деца;
 • Избор между 10 различни творчески задачи, материалите за които са напълно осигурени от студиото;
 • Професионални учители по рисуване, които помагат и се грижат за децата по време на работилницата за време от два астрономически часа;
 • Хартиени и/или дигитални покани, които можете да изпратите или раздадете на децата, които каните;
 • Фотографско заснемане на рождения ден.

ЦЕНИ И ЗАБЕЛЕЖКИ:

 • За всяко дете се заплаща такса от 35 лв. при минимален брой 6 участващи деца ( минималната сума, която дължите е за 6 деца, независимо от броя на реално дошлите).
 • Необходимо е да оставите капаро в размер на 50 лв., което при отказ не се възстановява.
 • Снимките от рождения ден можете да получите по имейл или да свалите от фейсбук страницата на  студиото, ако предварително сте дали Вашето съгласие, те да бъдат публикувани.
 • Ако желаете да почерпите гостите на Вашето дете, можете да донесете храна и напитки, като е желателно те да са в индивидуални опаковки за еднократна употреба.

  Работилниците са подходящи за деца от 5 до 12 години.

  За уговаряне на дата и час, моля обадете се на тел.: 0887 07 89 27 – Захарина Петрова

  Повече информация можете да видите тук.

 

 

 

ЦЕНИ ЗА ДИЗАЙН, ПРЕДПЕЧАТНА ПОДГОТОВКА И ПЕЧАТ В СТУДИО ЗА ГРАФИЧЕН ДИЗАЙН ДАРИТА

Цените за графичен дизайн, предпечатна подготовка и печат не са фиксирани тъй като зависят от множество фактори като сложност и обем на проекта, варианти на изпълнение, време и технически характеристики в много широки граници. Ако желаете, във всеки един момент можем да изготвим за Вас ИНДИВИДУАЛНА ОФЕРТА, като за целта е достатъчно да ни позвъните или да опишете Вашето запитване на имейл darita.ds@gmail.com