0887 078927 / 0888 604845 darita.ds@gmail.com

ЦЕНИ И УСЛОВИЯ ЗА ПОСЕЩЕНИЕ В ТВОРЧЕСКО СТУДИО ДАРИТА

Творческо студио ,,Дарита“ предлага групови и индивидуални занимания за деца, ученици и възрастни. Основният КУРС ЗА ДЕЦА започва на 15 септември и завършва на 30 май на следващата година с изложба. Паралелно с него, но в друг часови диапазон се провежда КУРС ЗА ПОДГОТОВКА ЗА УЧЕНИЦИ за средните художествени училища. През месеците юни и юли се провежда ЛЯТНА РИСУВАЛНЯ за деца и ученици. Студиото не работи на официалните български празници.

ТАКСИ ЗА ОБУЧЕНИE:

ЗА ДЕЦА И УЧЕНИЦИ

Седмичните занимания се състоят от два учебни часа и се провеждат всеки делничен ден от 17:30-19:00 или от 18:00-19:30 ч. Съботните занимания започват от 10:00-11:30 и/или от 11:30-13:00 ч. като може да се посещават поотделно или в блок. За стартирали занимания и сформирани групи за всяка учебна година трябва да се информирате на посочените в „контакти“ телефони.

 • Месечна такса при 1 посещение седмично: 120 лв.
 • Месечна такса при 2 посещения седмично: 160 лв.
 • Еднократно посещение в група от 2 учебни часа: 40 лв.
 • Еднократно посещение за съботен блок (4 учебни часа): 60 лв.
 • Индивидуален урок от 2 учебни часа: 50 лв.
 • Месечна такса за курс за подготовка: 220 лв. или 60 лв/посещение за 4 учебни часа.

Отстъпка за братя и сестри – 10% от общата такса на двете деца. 

При пропуснати занимания, имате възможност за наваксване в рамките на текущия месец и според актуалния график за учебната година. Платена такса не се прехвърля за следващ месец. Таксите се заплащат до 5-то число на текущия месец по банков път.

ЗА ВЪЗРАСТНИ

Специализиран курс по калиграфия в кратък вариант: 190 лв. за 4 посещения по 2 учебни часа или 2 посещения по 4 учебни часа. За повече информация за курса, моля изтеглете PDF файла.

Специализиран курс по калиграфия в разширен вариант: 350 лв. за 8 посещения по 2 учебни часа или 4 посещения по 4 учебни часа. За повече информация за курса, моля изтеглете PDF файла.

Забележка: Част от материалите за работа – хартия, глина и някои специализирани материали, както и кутии за съхранение се осигуряват от студиото; а останалите като различни видове бои, пастели, моливи, флумастери и др. се осигуряват от курсистите. При записване получавате списък с необходимите материали, които при желание могат да се съхраняват в студиото. Изключение правят специализираните курсове по калиграфия, за които всички материали се осигуряват от Творческо студио Дарита.

За да си създадете впечатление за студиото, да видите на място условията и да вземете информирано решение преди да запишете Вас или Вашето дете, Творческо студио Дарита ви предлага БЕЗПЛАТЕН ПЪРВИ УРОК! Той се състои от едно занимание от два учебни часа с включени всички необходими материали за работа и става с предварително записване на посочените в „контакти“ тел.

ВАУЧЕР ЗА АРТ ПОДАРЪК

В Творческо студио Дарита може да закупите ваучер за подарък за курс или индивидуален урок, който да подарите на близък или приятел. За целта трябва да ни се обадите, за да уточним цената според вида курс/урок и неговата продължителност, както и да ни дадете имената на получателя. След това ще Ви изпратим персонализирана дигитална или хартиена покана, която да подарите, а ние ще очакваме получателя да се свърже с нас за финално провеждане на заниманията.

АРТ РОЖДЕН ДЕН 

 • При нас можете да отпразнувате рождения ден на Вашето дете като поканите приятелите му на творческа работилница по избрана от Вас тема. Тук децата творят и се забавляват чрез изкуството, като имате възможност да изберете от списък с готови творчески задачи или да предложите нова и уникална тема за празника на Вашето дете

КАКВО ВИ ПРЕДЛАГАМЕ:

 • Зала за творчество с капацитет до 12 деца;
 • Избор между 10 различни творчески задачи, материалите за които са напълно осигурени от студиото;
 • Професионални учители по рисуване, които помагат и се грижат за децата по време на работилницата за време от два астрономически часа;
 • Хартиени и/или дигитални покани, които можете да изпратите или раздадете на вашите гости;
 • Фотографско заснемане на рождения ден.

ЦЕНИ И ЗАБЕЛЕЖКИ:

 • За всяко дете се заплаща такса от 40 лв. при минимален брой 6 участващи деца.
 • Необходимо е да оставите капаро в размер на 100 лв., което при отказ не се възстановява.
 • Снимките от рождения ден можете да получите по имейл или да свалите от фейсбук страницата на  студиото, ако предварително сте дали Вашето съгласие те да бъдат публикувани.

За уговаряне на дата и час, моля обадете се на посочените в „контакти“ телефони!

Повече информация можете да видите тук.

 

 

ЦЕНИ ЗА ДИЗАЙН И ИЗГРАЖДАНЕ НА БРАНД

Цените за графичен дизайн, предпечатна подготовка и печат не са фиксирани тъй като зависят от множество фактори като сложност и обем на проекта, варианти на изпълнение, време и технически характеристики в много широки граници. Ако желаете, във всеки един момент можем да изготвим за Вас ИНДИВИДУАЛНА ОФЕРТА, като за целта е достатъчно да ни позвъните или да опишете Вашето запитване на имейл darita.ds@gmail.com

ЦЕНИ ЗА ПРОИЗВЕДЕНИЯ НА ИЗКУСТВОТО  В ГАЛЕРИЯ ДАРИТА

Всички произведения на изящното и приложното изкуство в галерия ,,Дарита“ са оригинали в различни живописни и графични техники или авторски отпечатъци. С цените на отделните произведения може да се запознаете на място в галерията.